Julkisivumaalaus erinomaisella asiakaspalvelulla

Julkisivumaalaus ja muut ulkopintojen saneeraukset toteutetaan aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimialueemme on Helsinki, pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa. Olemme vuosikymmenien aikana päivittäneet monen monta kohdetta uuteen ilmeeseen asiantuntevan julkisivumaalauksen avulla.

Maalaustyöt kannattaa aina tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, ja sen me lupaamme asiakkaillemme. Onpa kyseessä sitten julkinen kohde, taloyhtiö tai yksityisasiakkaan koti, paneudumme kohteeseen aina huolellisesti ennen julkisivumaalauksen aloittamista. Julkisivumaalauksen jälki on samalla käyntikorttimme. Meiltä hoituu myös tasoitetyöt ja märkätilasaneeraus sekä muut remonttipalvelut.

Kysy lisää julkisivumaalauksesta! >>

Kartoitamme julkisivumaalauksen kohteet etukäteen

Ennen kuin julkisivumaalaus aloitetaan, tutustumme huolella kohteeseen ja käymme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi eri vaiheet ja tarvittavat toimet. Pyrimme siihen, että kommunikoimme asiakkaan kanssa mahdollisimman hyvin koko projektin ajan, jotta työn tilaaja välttyy yllätyksiltä. Olemme myös hyvin tavoitettavissa projektin alusta loppuun saakka.

Olemme saaneet asiakkailtamme erinomaista palautetta tehdyistä julkisivumaalauksista sekä asiakkaat ovat kehuneet työnjälkeämme ja kustannustehokkuuttamme. Jos sinä tarvitset julkisivumaalaukseen ammattitaitoista tekijää, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palveluitamme:

  • julkisivumaalaus
  • julkisivusaneeraukset
  • peltikattojen maalaukset
  • parvekkeiden korjaustyöt ym. kiinteistön ulkoisten pintojen käsittelyt

Lue täältä, mitä muita palveluita tarjoamme julkisivumaalauksen lisäksi.

Miten julkisivumaalaus etenee?

Kun julkisivumaalaus aloitetaan, on hyvä ensin tarkistaa rakenteiden kunto: huonot ja lahot puuosat uusitaan samalla. Sen jälkeen puhdistamme ja pesemme vanhat pinnat. Pesun jälkeen tehdään pinnan kuivatus ja irtonaisen, hilseilevän maalipinnan poisto. Pohjustamme puupinnat puunsuojalla ja pohjamaalilla ennen julkisivumaalausta.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa kohteen tarvitsemat toimenpiteet huolellisesti ja luotettavasti. Julkisivumaalaus hoituu meiltä aina korkealla ammattitaidolla!

Miksi tilata julkisivumaalaus JPS Maalaukselta?

  • Kustannustehokas julkisivumaalaus
  • Aina laadukas työnjälki
  • Vuosikymmenten kokemus erilaisista julkisivumaalauksista ja muista projekteista
  • Erinomainen asiakaspalvelu
  • Laaja toimialue: pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa

Onko julkisivumaalaus juuri nyt ajankohtainen? Toimeen kannattaa tarttua mielummin hyvissä ajoin kuin liian myöhään. Ota siis yhteyttä Helsingissä ja muualla pk-seudulla toimivaan kokeneeseen julkisivumaalauksen ammattilaiseen!

Ota yhteyttä julkisivumaalauksesta >>