Tasoitetyöt pääkaupunkiseudulla laadukkaasti ja ammattitaidolla

Tasoitetyöt tulee tehdä huolella ennen uutta pintamateriaalia oli kyseessä sitten maalipinta tai tapetointi. Jotta seinäpinnasta tulee varmasti tasainen ja tasoitetyöt ovat lopputulokseltaan siistit, kannattaa paikalle pyytää kokenut ammattilainen, jolla on oikeat välineet ja tarvittava ammattitaito tasoitetöiden tekemiseen. Kauttamme saat tasoitetyöt ja maalaukset asiantuntevasti ja perusteellisesti toteutettuna Uudenmaan alueella. Toteutamme tasoitetyöt uudis- ja saneerauskohteisiin.

Kysy lisää tasoitetöistä!

Tasoitetyöt laadulla ja aikataulussa

Me JPS Maalauksella teemme tasoitetyöt ammattitaidolla ja huolellisesti kohteessasi, oli se sitten uudisrakennus tai remontoitava kohde. Myös rappaustyöt kuuluvat ydinosaamiseemme. Osaava henkilökuntamme tekee kaikki työt luotettavasti ja vakaalla kädellä. Valitsemme kohteeseen juuri sopivat materiaalit ja työskentelytavat.

Tarkistamme jokaisessa kohteessa, että tasoitetöiden jälki on tasaista ja pinta on kuiva sekä valmis pintakäsittelyä varten. Teemme tasoitustöiden kanssa tarkkaa työtä, mutta pysymme aikataulussa. Nämä toimenpiteet takaavat hyvän pohjustuksen varsinaiselle pintatyölle.

Haluatko kuulla lisää tasoitetöistä? Ota yhteyttä!

Tasoitetöiden kohteet:

  • seinät
  • katot
  • lattiapinnat
  • kosteat tilat 
  • sokkelit 
  • laaja-alaiset rappaustyöt, esim. sokkelit, kivijalat
  • korjaavat tasoitetyöt ja rappaustyöt

Laadukkaat tasoitetyöt ja maalauspalvelut

Meille tärkeintä on kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita. Sen vuoksi teemme kartoituksen yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme tasoitetyöt sekä muut työt vasta tämän jälkeen. Lukuisat referenssit puhuvat puolestaan - jätämme jälkeemme vain laadukkaasti toteutettuja töitä.

Laadukkaiden tasoitetöiden lisäksi meidän kauttamme saat myös maalaustyöt ja muut remonttipalvelut. Meiltä myös julkisivumaalaus. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Pyydä paikalle pitkän linjan ammattilainen

Olemme Tuusulasta käsin toimiva maalaus- ja remonttipalveluiden sekä tasoitetöiden kokenut konkari. Palvelemme sinua yli 30 vuoden kokemuksella, aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Hoidamme tasoitetyöt huolella ja sovitussa aikataulussa. Pohjatöiden lisäksi huolehdimme myös muista maalaus- ja remonttitarpeistasi.

Haluatko tietää lisää tasoitetöistä? Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!

Kysy lisää tasoitetöistä>>